Vast-mobiel integratie in Zeeland

Bellen met de vaste telefoon en bellen met mobiel zijn voor de meeste organisaties in Zeeland nog twee verschillende zaken. U heeft twee telefoonnummers en neemt u op het ene nummer niet op, dan kan de klant het op het andere nummer nog eens proberen. De technische mogelijkheden zijn inmiddels echter zodanig dat dit niet meer nodig is. Met vast-mobiel integratie optimaliseert u uw zakelijke telefonie. U bespaart kosten én u bent beter bereikbaar. 

Volledige vast-mobiel integratie

Vast-mobiel integratie kan op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld een simpele doorschakeling instellen. Maar waarom zou u daar ophouden? Een volledige vast-mobiel integratie, bijvoorbeeld de dienst Zeeuws Zakelijk Managed Mobile, gaat enkele stappen verder en verenigt hosted VoIP met mobiele telefonie. Dat is de plus van Zeeuws Zakelijk.

 

Kostenbesparing dankzij integratie

Met deze vorm van vast-mobiel integratie brengt u uw vaste én mobiele telefonie naar de cloud. U hoeft dus niet te investeren in een telefooncentrale in uw bedrijfspand in Zeeland en ook de bijbehorende storingsgevoeligheid en onderhoudskosten zijn verleden tijd. U maakt altijd gebruik van de nieuwste mogelijkheden en, niet onbelangrijk: vast-mobiel integratie levert u financieel voordeel op. De verschillende kosten van vaste en mobiele telefonie vervallen immers en u ontvangt slechts één factuur. Wel zo handig. 

 

Gratis onderling bellen

Nog meer voordelen van vast-mobiel integratie (VAMO) van Zeeuws Zakelijk: u heeft alle functies handig bij elkaar op uw mobiele telefoon én uw medewerkers bellen onderling gratis met elkaar. Daarnaast is het mogelijk om twee mobiele en één vast nummer op één en dezelfde simkaart te zetten. U ziet: vast-mobiel integratie is een perfecte oplossing voor iedere organisatie die graag grip op de kosten houdt en optimaal bereikbaar en flexibel wil zijn. Zeeuws Zakelijk Managed Mobile biedt u zoveel meer!

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over vast-mobiel integratie voor uw bedrijf in Zeeland? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zeeuws Zakelijk is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner voor ondernemers in Zeeland en daarbuiten op het gebied van ICT en telefonie. Vul snel het contactformulier in of bel naar 0113-579030 en we vertellen u er alles over.