Vast nummer op mobiel nodig? Voor probleemloze vast op mobiel integratie bent u bij Zeeuws Zakelijk aan het juiste adres!

Uw vaste nummer op uw mobiele telefoon kan uitkomst bieden als de bereikbaarheid uitgebreid moet worden. Zeeuws Zakelijk integreert uw vaste nummer op uw mobiele netwerk.

Welke vast mobiel integratie dienstverlening bieden wij?

Bellen naar vaste nummers, het is nog altijd mogelijk. Voor veel organisaties zijn vast en mobiel bellen nog twee verschillende zaken. Met voor de beller twee kansen op bereikbaarheid. Technisch gezien is het mogelijk om beide nummers te optimaliseren door vast-mobiel integratie.

Waarmee onderscheiden wij ons als Zeeuwse specialist op het gebied van vaste telefonie op mobiele telefoons?

Op een storingsvrije wijze een heldere vaste verbinding op mobiele telefoons tot stand brengen waarbij de beller geen verschil merkt in de kwaliteit. Dat is waar wij ons best voor doen. En tegen een schappelijke prijs. Nog zo’n prettige bijkomstigheid waarin Zeeuws Zakelijk uitblinkt.

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een betrouwbare specialist op het gebied van vaste nummer op mobiele telefoons?

Wilt u meer weten over vast-mobiel integratie (VAMO) voor uw bedrijf? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zeeuws Zakelijk is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner voor onder-nemers in Zeeland en daarbuiten op het gebied van ICT en telefonie. Vul snel het contactformulier in of bel naar 0113-579030.