VoIP telefonie in Zeeland

VoIP heeft veel voordelen en mogelijkheden. Zeker wanneer u kiest voor een telefooncentrale in de cloud. De ingewikkelde, onderhoudsintensieve telefooncentrales zijn verleden tijd en er is plaats vrijgemaakt voor innovaties. Want dat we nog steeds net zoveel bellen als vroeger, dat lijdt geen twijfel. We doen het alleen op een nóg makkelijker manier: via VoIP telefonie.

Bellen in de cloud

VoiP telefonie in Zeeland van Zeeuws Zakelijk zorgt ervoor dat u overal en altied bereikbaar bent. Wilt u bereikbaar zijn op uw smartphone als er gebeld wordt naar uw vaste lijn? Dat kan met de vast-mobiel integratie van Zeeuws Zakelijk. Daarmee is het mogelijk om de vaste en mobiele telefonie aan elkaar te koppelen. Bovendien kunt u bij het afsluiten van uw abonnement kiezen voor de optie om onderling gratis te bellen – ook tussen uw eventuele verschillende vestigingen.

Communiceren en integratie

VoIP telefonie geeft u bovendien nog talloze andere mogelijkheden die bruikbaar zijn voor uw onderneming. Denk aan een videoconferencing, een teleconference houden of chatten met een andere collega. Bovendien kunnen we uw telefonie voor u koppelen aan uw CRM. Dat biedt heel veel mogelijkheden. Als een klant bijvoorbeeld belt naar de financiële administratie verschijnt er een openstaande factuur. Belt diezelfde klant naar sales? Dan wordt de laatste offerte op het scherm opgeroepen. Ook doorschakelingen zijn eenvoudig in te stellen. Handig, toch?

Bellen met headset

Vindt u een vast toestel op het bureau erg fijn? Of wilt u ruimte besparen? Met VoIP telefonie in Zeeland via Zeeuws Zakelijk kiest u zelf hoe u belt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een headset, die het mogelijk maakt om rechtstreeks via uw PC of laptop te bellen.

Meer weten over VoIP telefonie in Zeeland?

Neem contact met ons op voor meer informatie over VoIP telefonie in Zeeland en ontdek alle voordelen van bellen via Zeeuws Zakelijk!