VoIP telefooncentrale Zeeland

Bellen via de vaste traditionele telefoonlijn begint behoorlijk ouderwets te worden. Steeds meer bedrijven in Zeeland kiezen ervoor om te bellen via de internet. Dit wordt ook wel Voice over IP of VoIP genoemd. Dat is niet alleen goedkoper, maar biedt ook een betere geluidskwaliteit. Of u nu gevestigd bent in Walcheren, Beveland, Schouwen Duiveland, Tholen, Zeeuws Vlaanderen of West Brabant, Zeeuws Zakelijk komt gewoon bij u langs voor een VOIP oplossing op maat.

Voordelen van VoIP

De voordelen van VoIP zijn legio. Zo bieden de telefoontoestellen die geschikt zijn voor VoIP over het algemeen veel opties en heeft u een grotere keuze uit diverse soorten toestellen dan u bij een ‘ouderwetse’ telefooncentrale heeft. Daarnaast hoeft er met VoIP minder bekabeling te zijn in uw bedrijf. Telefonie en data gaan immers door dezelfde kabel. Zeker bij een verhuizing of verbouwing van uw bedrijf kan het een flinke kostenbesparing opleveren wanneer er niet bij iedere werkplek zowel een telefoonkabel als een datakabel hoeft te worden geïnstalleerd.

 

Telefooncentrale in de cloud

Wanneer u kiest voor VoIP, heeft u nóg een keuze te maken: neemt u een fysieke VoIP-telefooncentrale, of gaat u voor de telefooncentrale in de cloud? In het laatste geval heeft u in uw bedrijfspand in Zeeland geen eigen telefooncentrale meer, maar is uw telefooncentrale ondergebracht bij uw leverancier van VoIP, bijvoorbeeld Zeeuws Zakelijk. Dat biedt veel voordelen. U betaalt bijvoorbeeld een vast bedrag per medewerker, per maand en u heeft geen investerings- en onderhoudskosten aan een telefooncentrale in uw pand. 

 

Meer weten?

Of u nu voor een eigen VoIP telefooncentrale of een telefooncentrale in de cloud kiest: VoIP is een verstandige keuze voor nagenoeg iedere ondernemer. Zeeuws Zakelijk heeft al veel ondernemers in Zeeland en daarbuiten geholpen bij het overstappen naar VoIP. Wilt u meer weten? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 0113-579030. We vertellen u graag alles over VoIP en de vele voordelen en keuzemogelijkheden die dit voor uw organisatie biedt.