Zakelijke VoIP-telefonie

Een onderneming is continu in beweging. Soms is er sprake van sterke groei, op andere momenten is er wellicht wat krimp. Een reorganisatie zorgt ervoor dat afdelingen op een andere manier gaan werken en misschien opent u een vestiging, of sluit er een filiaal. Op al dit soort ontwikkelingen wilt u als ondernemer in kunnen spelen. Gelukkig is dat mogelijk. Met zakelijke VoIP van Zeeuws Zakelijk

Zakelijke VoIP

VoIP is een techniek voor telefonie waarbij u via internet belt, in plaats van via de traditionele telefoonlijn. Dat heeft tal van voordelen. Zeker wanneer u kiest voor het bellen via een telefooncentrale in de cloud is VoIP een manier om uw organisatie meer wendbaar te maken en in te kunnen spelen op veranderingen. Met zakelijke VoIP-telefonie is het op- en afschalen van het aantal gebruikers namelijk eenvoudig te regelen. Ook kunnen de experts van Zeeuws Zakelijk op afstand monitoren en aanpassingen doorvoeren. Dat is flexibel en voordelig. 

Inrichten telefooncentrale in de cloud

Zakelijke VoIP is niet alleen een voordelige oplossing voor zakelijke telefonie, het is ook een manier van bellen die het u mogelijk maakt uw klanten nog beter te bedienen. Met een telefooncentrale in de cloud heeft u bijvoorbeeld optimale vrijheid om uw telefoonmenu’s zelf in te delen, op een manier die voor uw klanten prettig is. Ook kunt u instellen bij welke medewerker de telefoon het eerste overgaat en op welke volgorde de telefoontjes naar medewerkers worden doorgeleid. Zo wachten uw klanten nooit langer dan nodig om iemand aan de lijn te krijgen. 

Zakelijke VoIP: flexibel bellen

Ook voor uw medewerkers is zakelijke VoIP-telefonie via de cloud een ideale oplossing. U bepaalt zelf op welke manier zij bellen: via een vaste telefoon op het bureau, een app waardoor op de mobiel telefoon ook het vaste telefoonverkeer binnenkomt, of met een headset die met de computer verbonden is. Werknemers die thuiswerken zijn dankzij zakelijk VoIP op hetzelfde doorkiesnummer bereikbaar als op kantoor. Dat maakt flexibel werken heel eenvoudig. 

Meer weten over VoIP zakelijk?

Zeeuws Zakelijk kan ook voor uw bedrijf zakelijke VoIP-telefonie realiseren: een zeer betaalbare oplossing om optimaal bereikbaar te zijn. Meer weten? Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden in uw situatie.