Zakelijke wifi voor uw bedrijf? Voor de aanleg van een probleemloos zakelijk wifi netwerk bent u bij Zeeuws Zakelijk aan het juiste adres!

In alle communicatie is zakelijk verkeer via internet zo gewoon geworden dat we een stabiel werkende wifi vanzelfsprekend vinden. Ook wat dat betreft kunt u volledig rekenen op Zeeuws Zakelijk.

Welke zakelijke wifi diensten bieden wij?

Omdat draadloos werken inmiddels volledig normaal is, is het ook helemaal van deze tijd dat alle afdelingen in uw organisatie gebruikmaken van een zakelijk wifi netwerk dat niet hapert. Daarom bieden wij alle kennis aan om een sterke wifi te realiseren.

Ons werk bestaat uit het inventariseren van werkplekken op de mate van ontvangst van wifisignalen van uw provider. We streven ernaar om op alle plaatsen in het gebouw zoveel mogelijk wifistreepjes te ontvangen, dus ook in het magazijn waar zware betonnen muren een zwakke schakel kunnen veroorzaken voor de draadloze wifi verbinding. Zodra het hele netwerk in kaart is gebracht leveren en installeren we de routers en zenders die probleemloos online werken mogelijk maken.

Waarmee onderscheiden wij ons als Zeeuws zakelijk wifi bedrijf?

Door mee te denken met de klant en zijn medewerkers zijn we in staat om een betrouwbaar zakelijk wifi netwerk aan te leggen. Het gebruik van uw draadloze netwerk moet veilig zijn en voorkomen dat u ongewenst bezoek krijgt.

Wanneer u kiest voor wifi voor bedrijven van Zeeuws Zakelijk adviseren wij u ook over het instellen en gebruiken van wachtwoorden en gebruiksnamen. We kunnen indien gewenst uw netwerk splitsen door een aparte wifi-verbinding voor uw gasten en klanten te maken, zodat zij niet op hetzelfde net-werk zitten als uw medewerkers. Alles om de zakelijke veiligheid en stabiliteit te waarborgen.

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een betrouwbare zakelijke partner voor de wifi binnen uw bedrijf? Neem contact op voor de zakelijke wifi-mogelijkheden!

We vinden dat een goed en stabiel wifinetwerk betaalbaar moet zijn. Daarom bieden we u diverse abonnementen tegen een aantrekkelijke prijs. In sommige gevallen kunt u zelfs gebruikmaken van glasvezel voor een supersnelle internetverbinding. Kijkt u ook eens op onze zakelijk internet pagina voor meer informatie over snelle verbindingen. Ideaal voor als uw bedrijf veel dataverkeer uitwisselt.

Altijd en overal een wifiverbinding, met een perfecte 24/7 service en tegen een acceptabele prijs. Wij maken het mogelijk. Belt u gerust met het telefoonnummer 0113-579030 voor een vrijblijvend advies of stelt u uw vraag via het contactformulier Contact (zeeuwszakelijk.nl).