Zakelijke wifi

Zonder goed werkende wifi is uw onderneming niet in staat te functioneren, laat staan te groeien. Vrijwel alle software waar u mee werkt is cloudbased – misschien werkt u zelfs wel volledig in de cloud? Bovendien is het belangrijk om contact te kunnen onderhouden met uw klanten en relaties via e-mail. Elk uur dat u offline bent, is er dus één te veel. Vertrouw daarom op de zakelijke wifi van Zeeuws Zakelijk.

Altijd online met zakelijke wifi

Wifi op de zaak is belangrijk voor uw medewerkers. Werkplekken worden steeds minder vaak ingericht met een desktop, maar des te vaker met een laptop. Daarmee verdwijnt het belang van bedraad internet en wordt het belang van een goede zakelijke wifi-verbinding groter. Tel daarbij op het feit dat uw klanten en gasten ook verwachten dat ze op uw locatie gebruik kunnen maken van uw zakelijke wifi-netwerk en het is duidelijk: u gaat kiezen voor de betrouwbare wifi van Zeeuws Zakelijk!

Zakelijke wifi voor bouw, agrarisch en infra

Technische tekenprogramma’s, planningtools, maar ook contact met de buitendienst: het gaat allemaal online. Zonder wifi kunt u dus helemaal niets. Daarom is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op een stabiele internetverbinding. Precies wat Zeeuws Zakelijk u levert.

Zakelijke wifi voor horeca

Ook in de horeca is wifi van groot belang. Uw gasten verwachten een goed werkend en vlot gastennetwerk, waarop ze veilig kunnen internetten tijdens hun verblijf. Scores op reviewsites zijn vaak zelfs deels gebaseerd op de snelheid van de wifi! Maar ook uw kassa- en bestelsysteem zijn afhankelijk van goede en stabiele wifi. Zeeuws Zakelijk zorgt ervoor dat uw wifi veilig en snel is.

Monitoring van uw Zakelijke wifi? 

Hoe bieden wij onze klanten dan een zakelijke wifi omgeving waar u op kunt vertrouwen? Zeeuws Zakelijk voert een meting uit op locatie van de klant en bepaalt zo waar de wifi-zenders moeten worden gehangen. Middels software die gekoppeld is aan deze zenders kunnen onze helpdesk medewerkers monitoren of uw zakelijke wifi omgeving goed presteert. Als dit niet zo is krijgen wij hier een melding van en kunnen we op afstand aanpassingen doen waardoor uw zakelijke wifi omgeving weer werkt, vaak zonder dat u zelf een onderbreking hebt ervaren. Kies ook voor een betrouwbare wifi omgeving van Zeeuws Zakelijk!

Meer weten over zakelijke wifi?

Wilt u weten hoe Zeeuws Zakelijk ook voor uw bedrijf zakelijke wifi kan realiseren die stabiel, veilig én vlot is? Neem contact met ons op en we vertellen u alles over de mogelijkheden voor wifi bij u op de zaak of op uw thuiswerkplek!