Zeeuws Zakelijk

Overal en altied

Al sinds 1992 vertrouwen bedrijven en organisaties op onze telefonie en ICT. Bij ons geen dure fratsen, maar gewoon kostenefficiënte en degelijke oplossingen die wérken. Systemen die uw bedrijfsprocessen ondersteunen en u vooruit helpen. Gewoon, lekker nuchter, helder en betrouwbaar. We zijn trots op Zeeland en trots op deze waarden. We werken hier elke dag hard aan. Daar mag u ons aan houden. Onze Zeeuwse manier van zakendoen werkt voor elke ondernemer. Dat komt vanaf nu ook tot uiting in onze nieuwe naam: Zeeuws Zakelijk.

Zeeuws Zakelijk ontzorgt

Van internet tot mobiele telefonie en van ICT-beheer tot VoIP: we bieden het allemaal. Op een klantgerichte en toegankelijke manier. Met superservice van vriendelijke supportmedewerkers die nét een stapje harder voor u lopen. Afspraak is afspraak en u kunt ons altijd bellen. Maar ook gewoon even binnenlopen. Wel zo prettig, toch?

Zeeuws Zakelijk staat voor nuchterheid en duidelijkheid

Wij geloven in langdurige klantrelaties en langdurige werkrelaties. U heeft uw eigen, vaste contactpersoon met verstand van zaken, die u en uw bedrijf al jarenlang kent. En daarom met u mee kan denken. In begrijpelijke taal en met goede oplossingen. Wij zijn al met veel Zeeuwse bedrijven meegegroeid. We staan klaar om ook uw bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. 

Wat verandert er?

Bent u al klant van Zeeuws Zakelijk? Dan verandert er voor u eigenlijk heel weinig. U zult een andere naam op onze facturen zien staan, maar alle gegevens – inclusief het KvK-nummer – blijven ongewijzigd. We blijven gevestigd aan de Grintweg 32 in Yerseke. Ook de contactpersoon met wie u al jarenlang zakendoet, blijft dezelfde. Wat wél verandert, is de toegang tot onze supportmedewerkers. Voortaan belt u hen rechtstreeks via 0113-579040. 

Voor klanten binnen én buiten Zeeland

U ziet: onze naam verandert, maar onze dienstverlening blijft van hetzelfde hoge niveau. Of u nu in Zeeland gevestigd bent of daarbuiten. Bekijk onze gloednieuwe website en ontdek wat Zeeuws Zakelijk voor uw bedrijf kan betekenen. Wij staan voor u klaar. Overal en altied. 
 

ZEE18424477_Uitnodiging-DM_Voorkant.jpg