Zeeuws Zakelijk wenst u een goed 2021!

We kijken ernaar uit u dit jaar weer te ontmoeten.

Het jaar 2020 was vanwege corona een jaar zoals we dat nog nooit eerder meegemaakt hebben. Een jaar van spanningen, tegenslag en uitdaging. Maar uit alle uitdagingen zijn – op het gebied van werk en ICT – ook weer kansen en nieuwe inzichten ontstaan. Veel mensen zouden ook in de toekomst graag deels willen thuiswerken en vergaderingen blijken in veel gevallen ook digitaal te kunnen.

Thuiswerken en online vergaderen

Ook voor de medewerkers van Zeeuws Zakelijk was het een jaar zoals we dat nog niet eerder hadden meegemaakt. We hebben sinds maart talloze bedrijven geholpen bij het faciliteren van thuiswerken, met het aanbieden van flexibele werkplekken en door kosteloos online vergadertools ter beschikking te stellen. 

GijsProostFotografie-ZZ-0029-2 groep v4.jpg

Vooruitkijken naar een beter jaar

Nu 2020 voorbij is, is het tijd om vooruit te kijken naar 2021. Het jaar waarin het licht aan het einde van de tunnel steeds dichterbij komt en waarin we weer zoveel mogelijk terug kunnen naar normaal. Het jaar waarnaar we de lessen en positieve ervaringen uit dit jaar kunnen meenemen, maar waarin we hopelijk ook weer wat meer fysiek kunnen samenwerken én samenzijn. 

Zeeuws Zakelijk is er voor u. Ook in 2021.

Ook dit jaar is Zeeuws Zakelijk er voor u. Zoals u van ons gewend bent, kijken we ernaar uit om u in 2021 weer van dienst te zijn met producten, oplossingen en diensten die uw werk makkelijker en beter maken. Waar dat werk zich ook afspeelt: thuis, op kantoor of elders. Wat het jaar ook brengt!