Bestel de iPhone 13!

Maar liefst vier varianten van de nieuwe iPhone 13 kondigde Apple onlangs aan tijdens het jaarlijkse event. Welke kiest u? De kleine Mini, die makkelijk in uw broekzak past? Of juist de grote Pro Max? Welke telefoon u ook wilt hebben: bij Zeeuws Zakelijk kunt u hem nu al bestellen! Zo heeft u als eerste de beschikking over de nieuwste iPhone.

Bestel nu!

Nieuwe iPhones

Tijdens het jaarlijkse Apple Event zijn vier nieuwe iPhones gepresenteerd, in drie verschillende formaten. Alle varianten van de iPhone 13 hebben een minimale opslag van 128 GB – de 64 GB-variant is definitief verleden tijd – en beschikken natuurlijk over een OLED-scherm en 5G. 

iPhone 13 en 13 Mini

De iPhone 13 en 13 Mini hebben – afgezien van het kleinere formaat van de Mini en de iets krachtiger accu van de 13 – dezelfde specificaties aan boord. Dat betekent opslag van 128 tot 512 GB, verbeterde beeldstabilisatie en vijf kleuren om uit te kiezen.

iPhone 13 Pro en 13 Pro Max

Dit zijn de directe opvolgers van de iPhone 12 Pro en 12 Pro Max, met een aantal verbeteringen aan boord. Zo kun je met de nieuwe Pro-modellen video’s in portretmodus met een wazige achtergrond maken. De iPhone 13 Pro Max is het grotere broertje van de 13 Pro. Hij heeft een groter scherm, maar grotendeels identieke specificaties. 

Bestel uw nieuwe iPhone

Wilt u een nieuwe iPhone 13, 13 Mini, 13 Pro of 13 Pro Max? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat u snel over deze telefoon kunt beschikken! Bent u wel toe aan een nieuwe telefoon, maar hoeft dat niet per se het nieuwste van het nieuwste te zijn? We kunnen u ook voorzien van een vorig model iPhone. Is uw iPhone aan vervanging toe? En wilt u eigenlijk niet teveel betalen voor een nieuwe telefoon? Kies dan voor een refurbished iPhone van Zeeuws Zakelijk. Neem contact op en we geven u een advies op maat.

Bestel nu!