Optimaal bereikbaar

Telefonie

Profiteer van telefonieoplossingen die specifiek op jou zijn afgestemd. Met betrouwbare, schaalbare systemen en toegewijde ondersteuning zorgen we ervoor dat je optimaal verbonden blijft. 

Optimaal bereikbaar met maatwerk telefonie

Zorg dat je ‘aan’ blijft

Optimaal bereikbaar met maatwerk telefonie

Stap binnen bij Zeeuws Zakelijk. Jouw partner die begrijpt dat optimaal bereikbaar zijn cruciaal is voor het succes van jouw bedrijf. Met Zeeuws Zakelijk ben je AltiedAan! Onze telefonieoplossingen zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten op jouw wensen en eisen, waardoor je op elk gewenst moment bereikbaar bent zoals jij dat wilt. 

Zeeuws Bereikbaar

Dé telefonieoplossing die bij jou past

 • Bereikbaar zoals jij dat wilt

  Integreer vast-mobiel en blijf bereikbaar op jouw voorwaarden, allemaal gecombineerd op één apparaat naar jouw voorkeur.

 • Proactieve kostenbewaking

  Zeeuws Zakelijk houd grip op de kosten met continue monitoring van buitenbundelkosten. Mits toestemming van de klant grijpen we zelf in om deze kosten te voorkomen.

 • Periodieke accountgesprekken

  Periodieke accountgesprekken zodat we op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf en ons product daarop aan kunnen passen. 

 • Nieuwste toepassingen

  Profiteer van de nieuwste AI-innovaties, integraties met diverse platformen en koppelingen met je CRM- systemen. Wij spelen proactief in op de eisen van de moderne markt en houden je organisatie up to date.

Klantbeoordelingen

Klanten over
Zeeuws Zakelijk

Veelgestelde vragen

Goed om te weten