Kerstgroet van Zeeuws Zakelijk

Het afgelopen jaar was een bewogen jaar. Ondanks alle uitdagingen waar u mee te maken heeft, wenst Zeeuws Zakelijk u fijne Kerstdagen en een gelukkig 2022. Lees meer en bekijk onze video met Kerstgroet!

Het afgelopen jaar was een bewogen jaar. Het coronavirus hield ons in z’n greep en momenteel zitten we middenin een strenge lockdown. Dit heeft niet alleen invloed op ons persoonlijke leven: ook op zakelijk vlak zorgt het voor tal van uitdagingen. Ondernemers moeten hun deuren sluiten, precies in de normaal o zo drukke decembermaand.
 

Video met kerstgroet

Zeeuws Zakelijk wil ondernemend Zeeland een hart onder de riem steken. Wij denken aan u, zéker nu. Ondanks alle uitdagingen waar u mee te maken heeft, wensen wij u fijne Kerstdagen en een gelukkig 2022. In de video dragen wij deze boodschap graag aan u uit.


Aangepaste openingstijden rond feestdagen

De komende weken hanteren we aangepaste openingstijden. Zo zijn we van vrijdag 24 december 2021 t/m zondag 2 januari 2022 gesloten. Op maandag 3 januari 2022 zijn wij weer geopend vanaf 13.00 uur. Wij kijken ernaar uit om u in het nieuwe jaar weer van dienst te mogen zijn! 

Heeft u de komende weken een noodgeval op ICT-gebied, dan staan wij uiteraard voor u klaar. Onze storingsdienst is bereikbaar via telefoonnummer 0113-579040.