Zakelijk internet Zeeland

Een goed werkende internetverbinding is cruciaal voor ieder bedrijf in Zeeland. Veel bedrijfsprocessen verlopen tegenwoordig immers via de cloud. En wat te denken van die offerte die naar de klant gemaild moet worden of die afspraak die moet worden gepland via Outlook? Zakelijk internet moet stabiel en snel zijn. Met zakelijk internet van Zeeuws Zakelijk beschikt u over een betrouwbare internetverbinding.

Betrouwbaar internet

Veel bedrijven in Zeeland maken al gebruik van zakelijk internet van Zeeuws Zakelijk. Dat doen ze niet voor niets: Zeeuws Zakelijk biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding voor zakelijk internet. Dat betekent uiteraard niet dat Zeeuws Zakelijk concessies doet aan de service. Integendeel: onze helpdesk is 24 uur per dag bereikbaar, mocht er onverhoopt iets misgaan met uw zakelijke internetverbinding. We zoeken zo snel mogelijk naar een oplossing, zodat u snel weer online bent. 

 

Mogelijkheden zakelijk internet

Zeeuws Zakelijk heeft diverse mogelijkheden voor zakelijk internet. Zo kunnen we u bijvoorbeeld voorzien van eigen DSL- of glasvezelverbindingen voor extra stabiel zakelijk internet. Dat is vooral handig wanneer u diverse vestigingen binnen of buiten Zeeland heeft, die met elkaar in verbinding moeten blijven. Daarnaast kunnen we uw internetverbinding 24 uur per dag monitoren. We zorgen ervoor dat uw router altijd voorzien is van de laatste software en dat uw zakelijke internetverbinding u gemak oplevert, in plaats van kopzorgen. 

Zeeland staat momenteel niet bekend als gebied waar snel internet geleverd kan worden. Echter zijn in Walcheren (Vlissingen en Middelburg) en Beveland (Goes) steeds meer mogelijkheden met betrekking tot glasvezel. Bekijk hier de mogelijkheden voor glasvezel Vlissingen en glasvezel Middelburg. Voor de buitengebieden kan het soms nog een flinke investering worden, echter zal de komende jaren ook hier steeds meer mogelijk worden. Komende jaren zal ook in de dorpen en industrieterreinen steeds meer mogelijk worden met betrekking tot de snellere VDSL verbindingen.

 

Meer weten?

Wilt u weten hoe Zeeuws Zakelijk het zakelijk internet in uw onderneming in Zeeland op een goede en voordelige manier kan aanleggen en managen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via 0113-579030. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Een betrouwbare internetverbinding van Zeeuws Zakelijk is uitermate geschikt voor uw zakelijke telefonie in de cloud.