Bram Houterman

Ontevredenheid over de toestelgarantie bij de vorige provider zette Bram Houterman, directeur van Aannemingsbedrijf Houterman uit ‘s-Gravenpolder, ertoe aan om op zoek te gaan naar een andere aanbieder. “Ik kwam uit bij Zeeuws Zakelijk en dat beviel zo goed, dat we nu ook vaste telefonie en IT bij Zeeuws Zakelijk hebben belegd.”

Vast en mobiel bij één bedrijf

“Twee jaar geleden zijn onze mobiele telefoonabonnementen overgegaan naar Zeeuws Zakelijk. Inmiddels hebben we ook de vaste telefonie bij hen ondergebracht. We vinden het namelijk prettig om zowel voor vast als mobiel met één bedrijf zaken te doen. De vaste telefonie gaat via VoIP in de cloud, maar dat was voorheen ook zo, dus dat is niet veranderd.”

IT vervangen

Toen Houterman door omstandigheden op zoek moest naar een nieuwe IT-dienstverlener, was het een logische stap om ook hiervoor eens om de tafel te gaan met Zeeuws Zakelijk. “Inmiddels hebben ze bij ons de servers én de werkstations vervangen. Natuurlijk heb je dan soms wat kleine opstartprobleempjes, maar dat hoort erbij en is door support heel goed afgehandeld.”

Vertrouwen

De korte lijnen en het persoonlijke contact met de medewerkers van Zeeuws Zakelijk ervaart Bram als zeer prettig. “Zo heeft onze contactpersoon voor telefonie, Henri Hoogstrate, me al eens gebeld om te waarschuwen dat een mobiele bundel over z’n limiet dreigde te gaan. En tijdens de installatie heeft Dennis Walhout ervoor gezorgd dat we konden doorwerken en dat één werkstation altijd bereikbaar bleef. Dat heeft hij zeer naar onze tevredenheid gedaan. Zoiets schept vertrouwen. Natuurlijk: er kan altijd iets misgaan, maar ik weet ook dat ze het bij Zeeuws Zakelijk snel oplossen en dat de lijnen kort zijn. Dat geeft een veilig gevoel over de continuïteit van de IT en telefonie.”