Jaap Nieuwenhuijse

Al sinds 1994 is Jonika klant van de voorganger van Zeeuws Zakelijk. En hoewel er sinds die tijd veel is veranderd in het bedrijf én in de techniek, is één ding bij het oude gebleven: Jonika is tevreden met de producten en diensten van Zeeuws Zakelijk.

Software op maat

Jaap Nieuwehuijse, eigenaar van Jonika, vertelt hoe hij al die jaren geleden in contact kwam met Zeeuws Zakelijk. “We hadden software op maat nodig en de voorganger van Zeeuws Zakelijk kon dat voor ons schrijven. Dat hebben ze op zo’n innovatieve manier gedaan, dat we de software tot op de dag van vandaag nog gebruiken. Inmiddels nemen we natuurlijk meer diensten af, we hebben ook internet en telefonie via Zeeuws Zakelijk lopen. Want het is wel zo handig om alles in één huis te hebben.”

Mobiele telefoons

Bij Jonika is vooral de vast-mobiel-integratie een veelgebruikte functie. “We hebben enorme productiehallen en dan is het handig als iedereen goed bereikbaar is. Met een mobiele telefoon is dat een stuk eenvoudiger dan met een handset van een ‘vaste’ telefoon.”

Snelle service

“Wat ik vooral zo fijn vind aan Zeeuws Zakelijk is dat ze met je meedenken. Als de prijs van je abonnement bijvoorbeeld naar beneden kan, dan laten ze je dat meteen weten. Dat vind ik wel zo eerlijk. En als er dan eens een keer iets is, bijvoorbeeld een kapotte telefoon, dan rijd ik gewoon even naar het kantoor in Yerseke en sta ik binnen een half uur weer buiten. Met een gerepareerd toestel, of met een vervangend exemplaar. Die snelle service, dát vind ik prettig aan Zeeuws Zakelijk.”