Marco van de Linde

Rond de eeuwwisseling ging Bouwbedrijf Van de Linde op zoek naar een partij om de hele ICT bij neer te leggen. De keuze viel op de voorloper van Zeeuws Zakelijk. “Dat had te maken met de expertise en de kennis en kunde van het bedrijf”, vertelt directeur Marco van de Linde. “Ze hebben voor ons een heel nieuw systeem opgezet en de relatie is verder versterkt doordat ze in de loop der jaren de nodige uitdagingen hebben overwonnen. Daarbij laten ze nooit los: als er een keer een probleem is, dan gaan ze indien nodig dag en nacht door om het op te lossen. Ze laten je nooit in de steek, of de oorzaak van het probleem nu bij hen zelf ligt of niet. Dat waardeer ik enorm.”

Vertrouwen

In 2002 ging Van de Linde over op de vaste en mobiele telefonie van Zeeuws Zakelijk en sinds 2015 verloopt de vaste telefonie via VoIP. “Dat boden ze zelf proactief aan. Ook zoiets wat ik fijn vind aan Zeeuws Zakelijk: ze houden je op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en vervolgens is het aan jou als ondernemer om daar al dan niet iets mee te doen. In het geval van VoIP wilden we natuurlijk eerst weten of het aanbod concurrerend was. Dat was het absoluut, dus toen was het niet moeilijk om hen het vertrouwen te geven om dit ook bij ons te gaan leveren. Tot volle tevredenheid.”

Nuchter, helder en zakelijk

Wat is de reden dat Bouwbedrijf Van de Linde al bijna twintig jaar klant is bij Zeeuws Zakelijk? “Om te beginnen is het fijn dat je een vaste contactpersoon hebt en dat die niet steeds wisselt. Je weet wat je aan elkaar hebt. Dat het een echt Zeeuws bedrijf is met Zeeuwse waarden is voor ons ook een pluspunt. Geen blabla, maar gewoon met beide voeten op de grond. Hun manier van zakendoen is dezelfde als de onze: een nuchtere, heldere en zakelijke benadering is precies wat wij willen.”