De telefoons en tablets van Zeeuws Zakelijk

Uw telefoon of tablet is meer dan een gadget. Het is uw mobiele kantoor en uw venster op de wereld. Daarom is het belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat uw apparaat snel en krachtig is en dat u er makkelijk mee kunt werken. Daarom kunt u bij Zeeuws Zakelijk kiezen uit verschillende merken en modellen telefoons en tablets.

Apple iPhones

Elke keer als Apple een persconferentie houdt met nieuwe producten, is dat wereldnieuws. Niet zo gek, want Apple wordt nog altijd gezien als een van de meest toonaangevende bedrijven in de techwereld en iedere nieuwe iPhone wordt met gejuich ontvangen. Bij Zeeuws Zakelijk kunt u kiezen voor de nieuwste high-end iPhones, zoals de iPhone 13, 13 Pro en 13 Pro Max, maar ook voor de wat oudere varianten zoals de 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 11 of 11 Pro (Max), X en XS. Liever klein maar fijn? Dan is de iPhone SE voor u de beste optie.

Apple iPads

Met de iPad heeft Apple de tablet definitief in de markt voor een groot publiek. Ook voor zakelijk gebruik is de iPad zeer geschikt, zeker wanneer u kiest voor accessoires als een bluetooth toetsenbord. Bijvoorbeeld de divers varianten van de iPad Pro 2021 12.9 of de iPad Air 10.9

Samsung Galaxy smartphones

Werkt u liever met Android? Dan biedt Samsung u de beste telefoons. U kunt bij ons terecht voor telefoons uit de high-end Galaxy S-serie – de nieuwste Galaxy S21, maar ook de wat oudere modellen zoals S20 (plus de Edge- en Plusvarianten daarvan). Hoeft u niet de meest geavanceerde Samsung te hebben? Dan kunt u met de telefoons uit de Galaxy A- of J-series ook prima uit de voeten.

Samsung Galaxy tablets

De Samsung Galaxy tabs blinken uit in gebruiksgemak. U kunt bij Zeeuws Zakelijk uw nieuwe Samsung Galaxy-tablet uit de A- of S-serie aanschaffen. Wij zorgen er dan voor dat alles staat ingesteld zoals u dat wilt.

Robuuste mobiele telefoons

Moet een telefoon voor u niet zozeer hip zijn, maar wél robuust? Bijvoorbeeld omdat ze worden gebruikt op vissersboten, bouwplaatsen of andere plaatsen waar het er soms ruw aan toe gaat? Dan zijn de telefoons van Sonim, RugGear en Cat voor uw bedrijf perfect. Deze kunnen tegen een stootje en ze zijn voorzien van een verbeterde netwerkantenne, voor beter bereik. Ideaal wanneer u op het water bent of in een buitengebied in Zeeland.

Microsoft Surface

Op het gebied van tablets slaat Microsoft ook zijn slag met de Surface. Groot voordeel: Wanneer u op kantoor ook met Microsoft werkt, sluit alles naadloos op elkaar aan. De nieuwste Microsoft Surface tablet is de Go en met een toetsenbord als accessoire is het net alsof u met een laptop werkt.

Al uw accounts ingesteld

Wanneer u bij Zeeuws Zakelijk een tablet of telefoon aanschaft, stellen we die volledig voor u in. U loopt bellend of mailend de deur uit. En omdat alles wordt geback-upt in de cloud, kunnen we ook wanneer uw apparaat stuk gaat of gestolen wordt uw nieuwe apparaat weer precies zo instellen als het vorige.

Werkwijze Zeeuws Zakelijk

Zeeuwszakelijk is geen platte dozenschuiver. Wanneer nieuwe iPhones, iPads, Samsung toestellen en tablets, robuuste telefoons of Microsoft surfaces afgenomen worden bent u direct verzekert van de superservice die Zeeuws Zakelijk biedt. Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen en problemen op het gebied van mobiele telefonie. Geen factuurtje achteraf maar een aantal tips hoe u bepaalde zaken kan realiseren of juist voorkomen. Overdreven? Bekijk onze site eens en lees hoe regionale ondernemers ons waarderen. Koop ook uw hardware bij Zeeuws Zakelijk!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de telefoons en tablets van Zeeuws Zakelijk? Neem contact met ons op en we vertellen u alles over de diverse modellen. Ook het kopen van een refurbished toestel is trouwens mogelijk. Kom langs of maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden!