ICT automatisering in Zeeland

Voor de automatisering van de ICT van uw bedrijf in Zeeland wilt u een betrouwbare partner. Een partij die u ontzorgt en indien gewenst het volledige IT beheer uit handen neemt. Zeeuws Zakelijk is zo’n partij. Al meer dan 25 jaar vertrouwen organisaties in Zeeland en daarbuiten op onze kennis en expertise op het gebied van ICT en IT automatisering

ICT altijd beschikbaar

Een goed werkende IT omgeving is de ruggengraat van uw bedrijf. De automatisering heeft er immers voor gezorgd dat uw hele bedrijf afhankelijk is van een goed netwerk, hardware en software die up-to-date zijn en een betrouwbare internetverbinding – zeker wanneer uw bedrijf werkt in de cloud. Voor al deze automatisering en ICT kan Zeeuws Zakelijk u de zorgen uit handen nemen. Niet alleen op het gebied van IT beheer, maar ook voor zakelijke telefonie biedt Zeeuws Zakelijk de beste oplossingen.

 

Van werkplek tot wifi

Bij Zeeuws Zakelijk kunt u terecht voor de volledige ICT automatisering van uw bedrijf – of slechts een deel daarvan. We kunnen voor u complete werkplekken inrichten en beheren inclusief vaste en mobiele zakelijke telefonie, maar we kunnen u ook een deeloplossing bieden. Bijvoorbeeld het aanleggen van een stabiel managed wifinetwerk, waarmee uw medewerkers en gasten veilig en prettig kunnen werken. De keuze is aan u. 

 

Jarenlange ervaring in ICT

Voor welke oplossing voor automatisering en ICT van Zeeuws Zakelijk u ook kiest: u kunt ervan op aan dat onze ervaren en hooggekwalificeerde medewerkers pas tevreden zijn wanneer u dat ook bent. Daarnaast kunt u rekenen op onze deskundige helpdesk, die 24 uur per dag beschikbaar is om u te helpen wanneer uw systemen onverhoopt even niet werken. We zoeken snel naar een oplossing en u heeft daarbij in de meeste gevallen maar één aanspreekpunt. Prettig en persoonlijk. Dat noemen wij: ICT met een plus.

 

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor automatisering en IT beheer die Zeeuws Zakelijk uw bedrijf in Zeeland kan bieden? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch via 0113-579030.